Fenerbahçe'ye 10 tam puan

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Fenerbahçe'ye 10 tam puan

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Osayi’nin vuruşunda kaleci Erdem’e çarpan top ağlara gitti. İrfan Can’ın şutu da rakip defansa çarpıp gol oldu. Dzeko hat-trick yaparak geceyi şenliğe çevirdi. F.Bahçe ligde 10. maçını da kazandı

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Sezon başından beri içerde dışarda her maçta yeni bir zafere imza atan Fenerbahçe karşısında Pendikspor da direnemedi. Süper Lig’deki ilk galibiyetini geçen hafta alan kırmızı beyazlılar, sakatlıklarla boğuşan sarı lacivertlilerin hızını kesmeyi başaramadı. Djiku’nun sakatlığında ideal kadrosunu mecburen bozan İsmail Kartal, bir de maçın başında Fred şokuyla Zajc’a sarıldı. Bu darbelere rağmen Fenerbahçe yıkılmadı.

OSAYİ ÇARESİZ BIRAKTI

İlk yarı boyunca tüm hatlarıyla rakip yarı sahaya kamp kuran Fenerbahçe, yüzde 72 top hakimiyetiyle 322 pas yaparken, Pendik’in direncini ancak yarım saatte kırabildi. Sarı lacivertliler, 22’de Tadic’in şık plasesiyle umutlanmıştı ama Erdem müthiş bir uçuşla kalesini korudu. 30’da ise seri bir pas trafiğinin ardından sağ kanattan ceza sahasına giren Osayi topu öyle bir yere yolladı ki, Erdem’e çarpan top ağlarla buluştu: 1-0.

DZEKO BÖYLE İSTEDİ

Fenerbahçe, 42’de farkı açarken hakemlerin uzun süre incelediği golde İrfan Can imzası vardı: 2-0. Soyunma odasına rahat giden sarı lacivertliler sahaya geri geldiğinde Becao oyuna devam edemediği için stoper tandemi Oosterwolde –Samet’e dönmüştü. Pendik bunun da etkisiyle bir iki pozisyon buldu ancak bu sefer de Livakovic kalesinde devleşti. Sonrası ise bir Dzeko filmi. Boşnak yıldız, hat-trick yaparak Kanarya’yı farka koşturdu: 5-0.

BÖYLE ŞEY GÖRMEDİM

Maçı değerlendiren F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Yoğun takvimde puan kaybetmeden devam ediyoruz. Liderliği geri aldık. Fakat 5-0 da olsa son dakikadaki o penaltıyı nasıl vermezler? Bize de rakiplerimize de dürüst olsunlar” sözlerini kullandı. Hoca sakatlıklar için de, “Ben böyle şey görmedim. Maçın başında iki sakat verdik. Fred’in durumu yarın (bugün) belli olacak. Samet’te kramp var, önemli değil. Büyük şanssızlık yaşıyoruz” dedi.

ŞİMDİ DE FRED VE BECAO SAKATLANDI

F.Bahçe’nin başı sakatlıklarla dertte. Stoper Serdar Aziz ameliyat oldu. Diğer stoperlerden Djiku’da kırık var. Dünkü maçta da Becao da sakatlandı. Bir tek Samet Akaydin sağlam. Onun ismi de UEFA’ya bildirilmedi. Sarı lacivertli takımda dün Fred de maçın başında sakatlandı ve oyundan çıktı.

HEP GOLÜ KOVALIYORUZ

Fenerbahçe’nin millî yıldızı İsmail Yüksek, “Son düdüğe kadar bırakmayan, skordan bağımsız her dakika gol için mücadele eden bir takım var. Güzel bir seri yakaladık ama bu seriyi düşünmüyoruz, maç maç gidiyoruz. Kaybetmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...