Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç mu olacak?

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç mu olacak?

SPOR Haberleri

Yargıtay'ın şike davası cezalarını onamasından sonra Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan yeni başkanın kim olacağı merak konusu.

Yargıtay 5. Dairesi'nin şike davası cezalarını onamasından sonra Fenerbahçe 'de başkanlık kabiliyeti kalmayan Aziz Yıldırım 'dan sonra gözler yeni başkanın kim olacağına çevrildi. Kulüpten sızan ilk bilgilere göre, Mehmet Ali Aydınlar'a fark attığı seçimden evvel Aziz Yıldırım, bu konuda eski Asbaşkanı Ali Koç 'la bir görüşme yaptı. Yıldırım Koç'a, "Yargıtay şike kararını onarsa, ben başkanlık yapamam. Bu durumda kulübün sahipsiz kalmaması için senin başkan olmanı istiyorum" şeklinde ricada bulundu.

Koç'un prensipte bu teklife olumlu yaklaştığı ve Aydınlar seçiminde Aziz Yıldırım'a çok açık destek verdiği biliniyor. 45 gün sonra yapılacak seçime kadar kulübü başkanvekili Abdullah Kiğılı yönetecek. Seçimde de Ali Koç'un başkan olmasına Yıldırım'ın yakın çevresi kesin gözüyle bakıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...