Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'den 13'te 13 yorumu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'den 13'te 13 yorumu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Erteleme maçında RAMS Başakşehir'i 4-0 mağlup eden Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki 13. resmi maçını da kazanmayı başardı. Attığı 2 gol ve oynadığı futbolla maça damga vuran Sebastian Szymanski galibiyeti ve 13'te 13'ü yorumladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçını RAMS Başakşehir'e karşı 4-0 kazandı. Sarı lacivertliler teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon çıktığı 13 resmi maçı da kazandı. 

Fenerbahçe'nin bu yaz yaklaşık 10 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski 20. ve 80. dakikalarda attığı gollerle maça damga vurdu. Ligde Samsunspor ve Antalyaspor maçlarında gol sevinci yaşayan 24 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 3 gol atmıştu.

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'den 13'te 13 yorumu

Szymanski bu sezon geride kalan müsabakalarda 7 gol kaydederken, 4 de asist üretti. 

"BU ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"

Fenerbahçe oyuncuları Sebastian Szymanski, Alexander Djiku ve Ferdi Kadıoğlu maçın ardından yayıncı kuruluşa galibiyeti değerlendirdi. 

Szymanski maç sonrasındaki açıklamasında, "Alexander Djiku'nun birçok böyle şutuna şahit oldum. Golü benim için sürpriz olmadı. Kendisini kutluyorum. Maça evimizde oynadığımızı hissettirerek başlamalıydık. Kolay oynama imkanı vermedik ve 30 dakikada goller bulduk. Harika 3 puan kazandık. Atmosfer harikaydı. Çok mutluyuz. Bu şekilde devam edeceğiz." dedi. 

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1707477213048614980

Alexander Djiku: "Çok mutluyum, Fenerbahçe'de ilk golümü attım. Maça iyi başladık. Antrenmanlarda şut idmanlarına katılıyorum, güzel goller atabiliyorum. Takım olarak iyiydik. En iyi performansımız bu maçtaydı. Başakşehir'e zorluklar yaşattık. Gollerden sonra maçı kontrol ettik. Herkes çok mutlu takımda. Taraftar harikaydı. Bu şekilde yola devam etmek istiyoruz." 

Ferdi Kadıoğlu: "Ne kadar çok koşarsam, Fenerbahçe'ye o kadar çok yardım ederim. Takımda harika atmosfer, çok fazla iyi oyuncu var. Güzel bir ruh var. Bu şekilde devam etmek istiyoruz." 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...