Fenerbahçe'nin kümeye oynayan istatistiği

Fenerbahçe'nin kümeye oynayan istatistiği

SPOR Haberleri

Süper Lig'in en çok pozisyona giren ve şut çeken takımı olan Fenerbahçe, fırsatları değerlendirmede ise kümeye oynuyor.

Son haftalarda kaybettiği kritik puanlarla zirve yarışında geride kalan F.Bahçe'de hücum hattındaki beceriksizlik bu durumun en önemli nedenlerinden.

Geçtiğimiz sezon 24. hafta sonunda 54 gole imza atan Kanarya, bu kez 39 golde kalarak son 20 sezonda en az fileleri bulduğu 3 sezondan (Diğerleri 2011-12, 2012-13) birini yaşarken istatistiklerdeki rakamlar dikkat çekici.

FIRSATLARI DEĞERLENDİRMEDE KÜMEYE OYNUYOR
Süper Lig'de geride kalan 24 haftada en çok pas yapan (12.378), en çok gol pozisyonu bulan (162) ve en çok şut çeken (391) takımı olan sarı-lacivertliler, buna karşılık bulduğu 39 golle bu alanda 5. sırada kalırken fırsatları değerlendirme konusunda ise ezeli rakiplerinin yanı sıra küme düşme hattındaki Erciyes, Karabük ve Balıkesir'den bile daha kötü görüntü çizdi.
Fenerbahçe'nin kümeye oynayan istatistiği
F.Bahçe, 162 pozisyonda 39 kez ağları havalandırarak bulduğu şansların sadece %24'ünü gole çevirirken bu alanda Sivas (%20), Konya (%22), Eskişehir'in (%23) ardından en kötü 4. takım oldu. VATAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...