Fenerbahçe'nin istediği futbolcuya Alman devi talip oldu

Fenerbahçe'nin istediği futbolcuya Alman devi talip oldu

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un, 24 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle Dzeko'nun transferini gerçekleştire bileceği vurgulandı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almak isteyen ve kadrosuna Edin Dzeko gibi yıldız bir golcü katmak isteyen Fenerbahçe'nin bu hayaline rakip çıktı. Manchester City'den sezon sonunda ayrılması beklenen golcü, Fenerbahçe'nin hayallerini süslerken, Almanya'dan da önemli bir iddia ortaya atıldı.Jürgen Klopp'un ayrılacağını açıklamasının ardından Borussia Dortmund'un Haziaran ayından itibaren yeni teknik ditrektörü olacağı duyurulan Thomas Tuchel'in yıldız bir golcü istediği öne sürüldü. Alman basınında yer alan haberde, Tuchel'in daha önce Bundesliga takımlarından Wolfsburg'da forma giyen 29 yaşındaki golcüyü istediği öne sürüldü.Haberde, yıllık kazancı 11 milyon euro olan Boşnak golcünün, kazandığı parada indiriem giderek Bundesliga'ya dönemeye sıcak baktığı kaydedildi.Öte yandan Borussia Dortmund'un, 24 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle Dzeko'nun transferini gerçekleştire bileceği vurgulandı.


Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...