Fenerbahçe'nin harika çocuğu Arda Güler, dün 6-0'ı bugün de 23 Nisan'ı kutladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe'nin harika çocuğu Arda Güler, dün 6-0'ı bugün de 23 Nisan'ı kutladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin çocuk yıldızı Arda Güler, dün akşam Rize'de futbol resitali sundu bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı... 25 Şubat 2005 doğumlu futbolcu her geçen gün futboluyla büyüyor.

Fenerbahçe'nin 17. yaşına daha yeni giren yıldız adayı Arda Güler, bugün 23 Nisan'ı kutluyor!

Sarı-Lacivertliler Süper Lig'in 34. haftasında dün akşam Çaykur Rizespor'u deplasmanda 0-6 mağlup ederken maça 2. yarıda giren Arda Güler, yakaladığı istatistiklerle yine adından söz ettirdi. Genç isim, 65'te Ennr Valencia'ya asist yaparken oyunda kaldığı süre boyunca 64 kez topla buluşurken 43 isabetli pasla yüzde 93 pas yüzdesi elde etti. Rizespor ceza sahasına 7 kez giren Arda, 2 kez kaleye şu ve 2 kez de kenar ortası yaptı.

Bu sezon ilk kez Vitor Pereira tarafından A Takım'da oynatılan Arda Güler, Süper Lig'de 11 maçta 3 gol, 3 asistlik bir skor katkısı sağladı. Fenerbahçe taraftarının göz bebeği, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde aptığı jeneriklik iki asistle de sosyal medyayı sallamıştı.

RIDVAN DİLMEN: GUARDİOLA'NIN ÖĞRENCİSİ OLUR

Fenerbahçe efsanesi yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da Arda Güler için şunları söyledi:

"Hiç top kaybetmedi Arda. Kaybetmediği toplar da basit toplar değil. 9 resmi gol attım ben toplamda. Bana da attırırdı gol. Arda Saygıner adeta. Semih Saygıner nasıl kleps çeker topa, Arda aynı onu çekiyor. Kısa atsa olmaz, uzun atsa olmaz. Öyle bir dokunuyor ki topa. Riskse risk, ne varsa oynuyor. Guardiola'nın talebelerinden biri olur. Temennimiz dünya çapında bir oyuncu olması."

beIN SPORTS SPİKERİNDEN İLGİNÇ YORUM

Öte yandan, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını anlatan beIN Sports spikeri Can Önduygu'nun Arda Güler için yaptığı yorum sosyal medyada çok konuşuldu... Başarılı spiker, "Ben 17 yaşındayken coğrafya sınavını düşünüyordum, Arda Güler Fenerbahçe hücumlarını yönlendiriyor" sözleriyle genç futbolcuya hayranlığını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin harika çocuğu Arda Güler, dün 6-0'ı bugün de 23 Nisan'ı kutladı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...