Fenerbahçe'nin geleneksel motivasyon yemekleri başlıyor

Fenerbahçe'nin geleneksel motivasyon yemekleri başlıyor

SPOR Haberleri

Geçen sezon şampiyonluk sürecinde farklı oyuncuların ev sahipliğinde organize edilen yemekli buluşmalar Alper'le start alıyor

Şampiyonluk unvanını koruyarak 4. yıldızı takmaya kararlı olan Fenerbahçeli oyuncular, bu inanç doğrultusunda ellerinden gelen her şeyi yapıyor. İdmanlarda büyük bir hırsla çalışan sarı-lacivertliler aralarında düzenledikleri toplantılarda birbirlerine moral aşılarken, geçen sezon yaptıkları ve büyük faydasını gördükleri yemekli buluşmaları da tekrar hayata geçirmeye karar verdi. Şampiyonluk yemeği adı altındaki organizasyonda bir oyuncu takım arkadaşlarını evinde ağırlıyor. Özel hayatlarında da bir arada olmak futbolcular arasındaki kenetlenmeyi arttırıyor. İlk buluşmayı organize edecek isim ise Alper Potuk. Gaziantepli ev arkadaşa Mustafa'nın hazırlayacağı mönülerle arkadaşlarını ağırlayacak olan Alper, "Bu buluşmalar motivasyonumuzu arttırıyor. Birlikte vakit geçirmek hepimize gerçekten iyi geliyor" derken, "Umarım herkes benim ev sahipliğimden memnun kalır" dedi.
Tarihe geçmek elimizde
Kaptan Emre Belözoğlu da takımda gerçek bir aile havası olduğunu vurgularken, "Başarımızın sırrı camia olarak birbirimize kenetlenmemizde yatıyor. İnşallah bu sene de hedefimize ulaşacağız" ifadesini kullanırken, "Geçen sezon daha çok organizasyon yaptık. Bu sene çok farklı şeyler yaşadığımız için yemekler sekteye uğradı ama her fırsatta bir araya gelmeye gayret edeceğiz" dedi. Emre dün idman öncesi arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda da, şampiyonluk yolunda en avantajlı takımın kendileri olduğunu vurgularken, herkesten biraz daha fedakârlık istedi. "Son 5 hafta bizim kader haftalarımız. Tarihe geçmek elimizde" diyen tecrübeli yıldız, "Eğer şampiyon olursak kulüp tarihine geçeceğiz. Hepimiz bu başarıyla hatırlanmayı isteriz. Son 5 haftada sizden normal hayatının akışı dışında ekstra bir özveri göstermesini istiyorum. Sonrasında zaten çok eğleneceğiz" şeklinde konuştu.
M.Emin ULUÇ
KARTAL NEFES ALDIRMIYOR
Fenerbahçe iki günlük iznin ardından Sivas maçının hazırlıklarına başladı. Salonda yapılan kuvvet idmanının ardından sahaya çıkan sarı-lacivertliler, pas ve koordinasyon çalışmasından sonra minyatür kale maç ve dayanıklılık koşusuyla antrenmanı tamamladı. Final haftalarında takımın güç kaybı yaşamasını istemeyen İsmail Kartal oyuncuların adeta pestilini çıkardı. Grip olan Egemen, Gökhan ve Bekir ile dün akşam dünya evine giren Selçuk idmanda yer almadı. Tedavileri süren Emre, Mehmet Topal ve Mehmet Topuz ise takımdan ayrı çalıştı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...