Fenerbahçe'nin geleceği parlayan yıldızlarla garantide

Fenerbahçe'nin geleceği parlayan yıldızlarla garantide

SPOR Haberleri

Jorge Jesus’la çıkışa geçen sarı lacivertlilerde oyuncuların değeri katlanmış durumda. Yönetim, takip altındaki çok sayıdaki oyuncudan büyük gelir elde etmeyi hedefliyor.

EMİN ULUÇ

Ligde ve Avrupa’da aldığı başarılı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldüren Fenerbahçe’de oyuncu değerleri artıyor. Çok sayıda oyuncusu Avrupa takibinde olan sarı lacivertlilerde özellikle genç isimlerin kulübün kasasını doldurması bekleniyor. Crespo (26), Rossi (24), Osayi (24), Altay (24), Szalai (24), İsmail (23), Ferdi (22) ve tabii ki Arda Güler (17) hem performanslarıyla hem de transfer değerleriyle kulübün geleceği.

Fenerbahçe'nin geleceği parlayan yıldızlarla garantide

HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Fenerbahçe’nin elindeki bu oyuncuların yaş ortalaması 23. Sarı lacivertlilerin 8 oyuncuyu kadroya katarken ödedi toplam bonservis bedeli ise yaklaşık 13 milyon avro, ki Rossi 5,5 milyonla tek başına neredeyse bu rakamın yarısına denk geliyor. Oyuncuların toplam piyasa değeri şimdi ise 80 milyon avronun üzerinde. Yönetim, takımın bu sezon ligde ve Avrupa’da alacağı sonuçlarla bu rakamın çok daha yukarı çıkmasını bekliyor.  


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...