Fenerbahçe'nin CAS duruşmasında İbrahim Akın dinlendi

Fenerbahçe'nin CAS duruşmasında İbrahim Akın dinlendi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki duruşmasına bugün de devam ediliyor. CAS'ta ifadeler dinleniyor.

Fenerbahçe'nin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki duruşmasına bugün de devam ediliyor. Dün Kulübün mali işlerden sorumlu idarecisi Tamer Yelkovan'ın dinlenmesi yarım kalmıştı ve bu sabah buna devam edildi. Ardından kaleci antrenörü Murat Öztürk ve menajer Yusuf Turanlı CAS'taki duruşmaya girdi ve yarım saat içinde beyanları bitti ve binayı terkettiler. Turanlı ve Öztürk ile Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçına yönelik konular konuşuldu. Ayrıca Mehmet Şen de ifade vererek CAS Hakemlerini aydınlattı. CAS'taki duruşmaya daha sonra ise İbrahim Akın katıldı. İbrahim Akın'a İBB maçına yönelik sorular yöneltildi. İbrahim Akın yaklaşık yarım saat UEFA avukatlarının sorularını yanıtlayıp, hakemlere de beyanlar verdikten sonra herhangi bir açıklama yapmadan CAS binasından ayrıldı.


ÖĞLEDEN SONRA MECNUN ODYAKMAZ, ABDULLAH KİĞILI VE MURAT ÖZAYDINLI DİNLENECEK
Duruşmaya öğlen arası verildi. İlerleyen saatlerde dosyadaki Ankaragücü maçı için eski yönetici Murat Özaydınlı'nın ifadelerine başvurulacak.
Sivasspor maçı için başkan Mecnun Odyakmaz gerekli savunmasını yapıp, ifadelerini yaşananları anlatacak.


EMENİKE'NİN MENAJERİ ERDEM KONYAR DA GELDİ
Bu arada Fenerbahçe'nin yeni transferi Erdem Konyar da Lozan'daki CAS binasına geldi.
Duruşmanın seyrine dair çok ayrıntılı bilgiler alınamasa da Başkan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticilerin verilen ifadelerden memnun olduklarına ve duruşmanın olumlu ilerlediğine dair bilgiler geldi.


AZİZ YILDIRIM BİR KAPANIŞ KONUŞMASI YAPACAK
Bu arada savunmanın bir parçası olarak başkan Aziz Yıldırım, duruşmanın sonunda kulüp adına bir kapanış konuşması yapacak
(Skorer)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...