Fenerbahçe'nin 6 numarası İngiltere'den! Gomes yolda...

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin 6 numarası İngiltere'den! Gomes yolda...

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

İngiliz basınına göre Everton’ın kadroda düşünmediği Andre Gomes, sarı lacivertli formayı giymeye yakın. Orta saha için kulübü de transferinde kolaylık sağlamaya bakıyor.

İsmail Kartal’ın gözü altı numarada. Şu ana kadar kadrosuna çok önemli takviyeler yapan ve bir tek orta sahaya kalan Fenerbahçe’de isim de çoktu girişim de. İtalya pazarında istediğini bulamayan Ali Koç yönetimi son olarak İngiltere piyasasına yönelmişti. Ve Ada basınında öne çıkan isim ise Everton’ın yeni sezon kadro planlamasında görünmeyen ve satışına onay verilen Andre Gomes oldu.

Portekizli orta saha için en güçlü adayın da sarı lacivertli kulüp olduğu yazıldı. Ki Koç yönetiminin de 30 yaşındaki isim için teklifini yaptığı belirtildi.

SAĞLIK DURUMU ÖNEMLİ

Gomes için son şans olarak görülen bu teklif için Everton kulübünün de istekli olduğu vurgulandı. Kulübüyle bir yıllık daha mukavelesi bulunan Andre Gomes’in güncel piyasa değeri 16 milyon avro.

Gomes geçen sezonu Ligue 1 ekiplerinden Lille’de kiralık olarak geçirmiş ancak beklentileri karşılayamamıştı. Transferin bitmesine sayılı günler kala Everton’ın oyuncuyu satarak Finansal Fair-Play için cebini güçlendireceği belirtiliyor.

Eğer futbolcunun sağlık taramasında önemli bir sıkıntı çıkmazsa Fenerbahçe’ye transferi yüksek ihtimal.

84 MİLYON

30 yaşındaki Portekizli orta saha için şu ana kadar kulüpler toplam 84 milyon avro bonservis bedeli ödemişti. En yüksek rakamı ise 2016’da Barcelona, Valencia’ya 34 milyon avro ödeyerek yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...