Fenerbahçeli yıldızlar İtalya yolcusu

Fenerbahçeli yıldızlar İtalya yolcusu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 2 yıldızını, Meireles ve Krasic'i İtalyan Serie A'nın güçlü ekibi Napoli'nin istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Portekizli Meireles ve Sırp Krasic'e İtalyan Napoli'den teklif var. nbsp;Teknik direktör Rafael Benitez'in eski öğrencisi Meireles ve yakından tanıdığı Krasic'in isimlerini yönetime verdiği İtalyan basını tarafından iddia edildi. Ancak bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğu da yazıldı. nbsp;Çünkü, 2 futbolcunun da Fenerbahçe'den astronomik rakamlar kazandığı ve bu rakamların Napoli tarafından verilmesinin çok zor olduğu iddia edildi. nbsp;Fenerbahçe cephesinde ise belirsizlik hakim. Çünkü UEFA'dan herhangi bir ceza gelip gelmemesine göre davranılması planlanıyor. Yabancı sınırlaması nedeniyle Krasic'in takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. nbsp;Ancak Napoli'nin Fenerbahçe'ye, Juventus'a ödenen rakamın yarısını bile teklif etmemesi moralleri bozdu. Dahası, Sırp futbolcu da İtalyan Klübü'nden Fenerbahçe'den kazandığı paranın aynısını istedi. Fakat Napoli'nin böyle bir rakamı vermesinin söz konusu bile olmadığı belirtiliyor.
Meireles cephesinde ise durum daha farklı. Portekizli futbolcu, hem Fenerbahçe'de oynamaktan, hem de kazandığı paradan oldukça memnun. Şimdilik gitmeyi aklından bile geçirmiyor.
Fakat Fenerbahçe, UEFA'dan gelebilecek bir ceza durumunda Portekizli'yi elden çıkarabilir. Bu durumda Meireles'in de Fenerbahçe'den kazandığı rakamı isteyeceği de gelen haberler arasında. (Haber7)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...