Fenerbahçeli yıldıza büyük tepki... Rıdvan Dilmen yerden yere vurdu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçeli yıldıza büyük tepki... Rıdvan Dilmen yerden yere vurdu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci'nin performansını şer bir dille eleştirdi. Dilmen Kahveci'ye ilk 11'de şans verilmemesi gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk edeceği derbi öncesi yorumcu Rıdvan Dilmen'den  çok çarpıcı bir ifade geldi. Ünlü yorumcu, Jorge Jesus'a sürpriz bir öneri sunarken, söz konusu yorum taraftarları şaşırttı. Dilmen, İrfan Can Kahveci'yi eleştirerek, ilk 11'de yer almaması gerektiğini savundu. 

"HOCA OLSAM ONU ANTALYA'YA GÖTÜRMEM BİLE"

İrfan Can Kahveci'nin form düşüklüğüne dikkat çeken Rıdvan Dilmen, oyuncunun derbi öncesi dinlendirilmesi gerektiğini vurguladı. "Hoca olsam onu Antalya'ya götürmem bile" diyen Rıdvan Dilmen'in sözleri, büyük yankı uyandırdı.

DÜNYA KUPASI ARASI KAHVECİ'YE YARAMADI

Fenerbahçe adına sezonun en dikkat çeken isimlerinden olan İrfan Can Kahveci'de Dünya Kupası arası sonrası büyük bir düşüş gözlemlenDİ. Deneyimli isim, Trabzonspor ve Hatayspor maçında oldukça kötü bir performans sergiledi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...