Fenerbahçeli taraftarların hedefindeki isim Drogba oldu

Fenerbahçeli taraftarların hedefindeki isim Drogba oldu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray ezeli rakibi lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerinde kaldı

Gençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray, ezeli rakibi lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisine düştü. Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaki maçı yakından takip eden Fenerbahçeli taraftarlar, Didier Drogba'nın 10 Mayıs'ta bir gazetede yayınlanan röportajından alıntı yaparak sarı-kırmızılı camiaya göndermede bulundu.10 Mayıs'ta bir gazeteye verdiği röportajda, "Fenerbahçe'yi ezeli rakip olarak görmüyorum, hiç bir ezeli rakip liderin 10 puan gerisine düşmez. Kadıköy'e daha önce geldim övdükleri kadar iyi bir ortam olmuyor. Kadıköy gibisini çok gördüm diyebiliirim." ifadelerini kullanan Drogba'ya yüklenen sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyada da bu konuda çeşitli yorumlar yaptı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...