Fenerbahçeli taraftarlar Mehmet Ekici'ye tam not verdi

Düzenleyen:
Fenerbahçeli taraftarlar Mehmet Ekici'ye tam not verdi

SPOR Haberleri

Transfer sürecinde sergilediği duruşla sarı-lacivertlilerin gönlünde özel bir yer edinen Ekici, ilk maçında şov yapıp alkışı aldı. Yıldız oyuncu, gözünün kaptanlıkta olduğunu söyledi.

M. EMİN ULUÇ

Kadrosunda birçok yıldız isim barındıran Fenerbahçe, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar transferleriyle de dikkati çekmişti. Ancak sarı-lacivertli taraftarı coşturan isim Mehmet Ekici oldu. Transferi sürecinde sancılı bir dönem yaşayan ve Fenerbahçe’ye gelebilmek için 6 ay sahalardan uzak kalan Ekici, dik duruşuyla takdirini kazandığı taraftarın gönlünü sarı-lacivertli formayla sahaya çıktığı ilk maçta da fethetti. Fenerbahçe’nin, Rumen ekibi Juventus Bükreş karşısında sergilediği performans hayal kırıklığı yaşatırken, tribünleri coşturan tek isim Mehmet Ekici oldu.
Kampın da en iyisi
Geçen sezonun ikinci yarısını alt yapıda tek başına idman yaparak geçiren Mehmet Ekici, buna rağmen kamp döneminin en iyi oyuncularından biri olarak ön plana çıktı. Test sonuçlarında Valbuena ve Dirar’la birlikte zirvede yer alan Ekici, Juventus Bükreş karşısında ise adeta resital sundu. Attığı iki golle Fenerbahçe’yi hezimetten kurtaran Mehmet Ekici, sakatlanıp oyundan çıkana kadar da takımının en iyisiydi. Gollerinin yanı sıra, çalışkanlığı, hırsı ve yetenekleriyle alkış alan tecrübeli oyuncu yeni sezonda Aykut Kocaman’ın en önemli silahlarından biri olacağını gösterdi.
Ben de sembol olacağım
Aykut Kocaman’ın yakından ilgilendiği Mehmet Ekici, Volkan Demirel’in de desteğiyle takım arkadaşlarıyla çabuk bir şekilde kaynaşırken, kısa sürede herkesin saygısını kazanmayı başardı. Fenerbahçe’ye başarılı olmak için geldiğini ifade eden Ekici “Bu formayı giymek için acı çektim. Ama değeceğini biliyorum. Burada şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Amacım Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek. Kaptanlığa kadar yükselmek ve sembol oyuncular arasında anılmak” dedi. Kadıköy’de sahaya çıkmak için sabırsızlandığı söyleyen Ekici, özellikle derbiler için sabırsızlandığını belirtti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...