Fenerbahçeli futbolcular, 'Prim istemiyoruz'

Fenerbahçeli futbolcular, 'Prim istemiyoruz'

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray derbisi için yüksek prim vermeyi düşünen yöneticilere, 'Camiaya borcumuz var' diyerek para istemediklerini söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray derbisi için düşünülen primi geri çevirdi. Sarı-lacivertli futbolcular, derbiyi kazanmalarının camia açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Yaşanan zor süreçte her zaman arkamızda duran camiaya şampiyonluk borcumuz var" diyerek, yönetimin ekstra prim teklifini kabul etmedi. Bu durum karşısında hayli memnun olan yönetim, buna rağmen galibiyetin gelmesi durumunda bir sürpriz yapacağı ileri sürüldü. Hafta sonunda oynayacağı derbi maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, dünkü çalışma sırasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı. Derbi maçla ilgili soruya, "Güzel bir maç olacak" şeklinde kısa bir cevap veren Yanal, "Takımda oynayan oynamayan bütün oyuncular çok iyi çalışıyor. Kadroya giremediği için kimse başını eğmiyor, küsmüyor, çalışmaya devam ediyor. Her futbolcu oynamak ister. Kadroya giremediği için üzülmelerinden daha doğal bir şey olamaz. Ben de üzülüyorum. Ben istemez miyim Holmen'i oynatmak. Hatta oynatamadığım için çok üzülüyorum. Yobo'yu, Kadlec'i de hakeza öyle" dedi. Yanal, kadroya giremeyen oyuncularla ilgili olarak, "Bir Türkiye Kupası maçları gelsin bakalım" diyerek, o maçlarda görev verebileceğini ima etti. nbsp;Savunma önde başlar
Oldukça neşeli geçen antrenmanın ardından oyuncularıyla bir toplantı yapan Yanal, takım savunmasına dikkat çekti. Oyuncularını topa sert olmaları gerektiği konusunda uyaran tecrübeli teknik adam, "Faul değil ama sert müdahalelerle topun sahibi olmalıyız. Agresif savunma yapmalıyız. Savunma hücumda başlar, en uçtaki oyuncudan başlar. Mümkün olduğunca çabuk presle topu alma yönünde çaba harcamalıyız. Savunmayı yaparken hep birlikte birbirinize destek olarak hareket etmeniz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...