Fenerbahçeli futbolcular galibiyetten emin!

Düzenleyen:
Fenerbahçeli futbolcular galibiyetten emin!

SPOR Haberleri

Mehmet Topal'ın açıklamaları şöyle: "Çok genç ve çok koşan bir takıma karşı oynayacağız. İlk maçımızda orada bayağı zorlanmıştık. Son dakikalarda bir gol bulmuştuk. Biz o zaman daha yeni bir takımdık, şimdi ise takım oyunumuzu oturtmaya başladık."

Mehmet Topal'ın açıklamaları şöyle:

"Çok genç ve çok koşan bir takıma karşı oynayacağız. İlk maçımızda orada bayağı zorlanmıştık. Son dakikalarda bir gol bulmuştuk. Biz o zaman daha yeni bir takımdık, şimdi ise takım oyunumuzu oturtmaya başladık. İlk maçımızda yüzde yüz hazır değildik, şu an iyi durumdayız. Manchester galibiyeti ile üst sıraya çıktık. Bizim için çok önemli bir maç. Evimizde oynuyoruz. Bu maçı alırsak, hedeflerimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Bütün konsantrasyonumuzu bu maça verip en iyi şekilde oynayacağız ve gülen taraf biz olacağız.Manchester maçında stadımız tıklım tıklımdı. Bunu her fırsatta söylüyorum; Taraftarlarımızın desteğini hissettiğimizde, oyunumuzu en üst seviyelere çıkarıyoruz. Çünkü onların sahada bize destek olduklarını gördüğümüz zaman futbolcular ekstra şeyler de yapıyor. Onlar desteklerini devam ettirsinler, Zorya maçında biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...