Fenerbahçeli futbolcu Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasına katıldı

Düzenleyen:
Fenerbahçeli futbolcu Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasına katıldı

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı futbolcular Quaresma, Gomez, Atiba ve Tosic önceki akşam birlikte şampiyonluk yemeği yedi. Fenerbahçeli Lazar Markovic’in de siyah-beyazlı oyuncuların yanında yer alması dikkat çekti.

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta yıldızlar futbolcular Ricardo Quresma, Atiba Hutchinson, Mario Gomez ve Dusko Tosic önceki akşam beraber kutlama yaptılar. Kutlamaya bir de sürpriz bir isim katıldı.

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçeli Lazar Markovic, Beşiktaşlı futbolcuların kutlamalarına katıldı. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Sırp futbolcunun bu hareketi görenleri şaşırtırken, rahat hareketleri de dikkatlerden kaçmadı.

Bekleneni veremedi
Türkiye'de sakatlıkları sebebiyle bir türlü bekleneni veremeyen futbolcu, önceki günlerde yaptığı açıklamada gelecek sezon Premier Lig'de oynamak istediğini belirtmişti. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un vereceği karara göre oyuncunun Liverpool'da kalıp kalmayacağı netlik kazanacak.

Leicester City iddiası
İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Markovic'in Premier Lig şampiyonu Leicester City'nin gündeminde olduğu iddia edildi. Mavi beyazlı ekibin teknik direktörü Claudio Ranieri'nin Sırp futbolcunun transferi için kulüp yönetimine onay verdiği ve oyuncu için Liverpool ile görüşmelere başlandığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...