Fenerbahçeli Advocaat: Başakşehir için iyi iş çıkardık

Düzenleyen:
Fenerbahçeli Advocaat: Başakşehir için iyi iş çıkardık

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-1 biten Beşiktaş maçının ardından "Bugün şanslıydık. Başakşehir için iyi iş çıkardık. Şampiyonluğu hak eden kazansın." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat 1-1 biten Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hollandalı hoca, "Şanslıydık, Başakşehir için iyi bir iş çıkardık" dedi.

Advocaat'ın sözleri şu şekilde:

"BEŞİKTAŞ İYİ DEĞİLDİ"

"Şanslıydık, şansın yardımıyla bir gol bulduk. Bugün şans bizimleydi. Hasan Ali ters tarafta olmasına rağmen iyi iş çıkardı ama İsmail gerginlik yaşadı. Onun günü değildi, o yüzden çıkardık. Açıkcası oynadığımız oyundan memnun olduğum söylenemez ama Beşiktaş'ta iyi formlarından birinde değildi eğer formda olsalardı 2'yi 3'ü bulurdu. Oyunu kontrol eden taraf onlardı ama şansın da yardımıyla 1-1'i bulduk. Başakşehir için iyi bir iş çıkardık bu akşam. Şampiyonluğu iyi olan kazansın."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...