Fenerbahçe'den son 15 yılın en kötü performansı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'den son 15 yılın en kötü performansı

SPOR Haberleri  / Sabah

Süper Lig’in geride kalan 4 haftasında kalesinde 8 gol gören Fenerbahçe, son 15 yılın en kötü performansına imzasını attı.

Simon Kjaer'in Sevilla'ya satılmasından sonra savunmada bir türlü istediği performansı yakalayamayan Fenerbahçe, Süper Lig'in geride kalan 4 haftasında rakiplerine karşı karşıya 14 gol pozisyonu şansı verdi. Sarı-lacivertliler, rakiplerine geçen sezonun aynı döneminde 11, bir önceki sezon ise 7 kez fırsat tanımıştı. Bu sezon kaleye gelen pozisyonların yüzde 57,1'i ağlarla buluştu. Kanarya, hem yediği 8 gol ile hem de ulaştığı bu yüzde ile son 15 yılın en kötü defans performansına imza attı. Geçtiğimiz sezonun aynı döneminde kalesinde 6 gol gören ekip, bir önceki sezon ise ilk 4 haftada sadece 2 gol yemişti. Bu sezona kötü bir başlangıç yapan takımın en deneyimli kalecisi Volkan Demirel de performansıyla eleştiri oklarının hedefinde.

Fenerbahçe'den son 15 yılın en kötü performansı

Janssen: Panik yok herkes sakin olsun
F.bahçe'nin transferin son günü imza attırdığı Hollandalı golcü Vincent Janssen, Başakşehir'e karşı son 20 dakika forma giyerken maç sonu durum tespiti yaptı: "Biraz sakin olmalıyız. Paniğe gerek yok. Takım oturduğu zaman bu panik durumu da ortadan kalkacaktır."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...