Fenerbahçe'den savunmaya yeni 'Kim'lik

Fenerbahçe'den savunmaya yeni 'Kim'lik

SPOR Haberleri

Beijing Guoan forması giyen 24 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. Min-Jae Kim bugün İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak.

Transferin suskun ekiplerinden olan Fenerbahçe son günlerde bu suskunluğunu bozdu. Daha önce Serdar Dursun ve Steven Caulker’i renklerine bağlayan sarı lacivertliler, iki günlük dilimde de Kasımpaşa’dan Çağtay Kurukalıp ve Bursaspor’dan da Burak Kapacak’ı almıştı. Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda kadrodaki tam 11 oyuncunun üzerini çizen Kanarya, stoper bölgesine takviye yaptı. O isim de ta uzaklardan... Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan’dan.

Bilic’in öğrencisi
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki stoperin transfer görüşmelerini sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere bugün İstanbul'da olacağı duyuruldu. Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in öğrencisi olan Min-Jae Kim’in kulübüyle mukavelesi 31 Aralık’ta sona eriyor. 2019’da Jeonbuk Hyundai’den Beijing Guoan’a 5,2 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer olan savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 2 milyon avro civarında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...