Fenerbahçe’den sancılı start

Fenerbahçe’den sancılı start

SPOR Haberleri

Burak Kapacak, Çağtay, Caulker, Min-Jae Kim ve Serdar Dursun ile anlaşan sarı lacivertlilerde bir tek gurbetçi golcü Serdar kadroda olacak

Fenerbahçe 2021-2022 sezonunun perdesini bu gece, ‘Balotelli’li, ‘Belhanda’lı ligin yeni takımı Adana Demirspor karşısında açacak. Ama deplasmandaki maç öncesi kadroda üç önemli eksik bulunuyor. Hafta içinde idmanda omzu çıkan ve sonra geri takılan Dimitris Pelkas, adale ağrıları bulunan Enner Valencia ve sağ kasığında yırtık tespit edilen Mert Hakan bu geceki mücadelede yer alamayacak.

Lisans sıkıntısı
Ve sıkıntı sadece üç eksikle kalmıyor. Kadrosunda yeni yapılanmaya giden ve Vitor Pereira’nın 11 oyuncuyu kadro dışı bıraktığı sarı lacivertlilerde beş yeni takviye yapılmıştı. Bu isimler de Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Steven Caulker, Serdar Dursun ve Min-Jae Kim'di. Ancak bunlardan sadece Serdar Dursun’a lisans çıkarılabildi. Diğer isimlerin probleminin de önümüzdeki hafta içinde çözülmesi bekleniyor.

FORVET ARAYIŞINDA
Sörloth inadı

∂ Hücum bölgesine takviye yapacak olan ve uzun süredir Leipzig’in satış listesine koyduğu Alexander Sörloth ile ilgilenen Fenerbahçe, görüşmelerini sürdürüyor. Sarı lacivertliler Norveçli golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Görüşmeler devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...