Fenerbahçe'den Mariano Diaz için Real Madrid'e resmi teklif! Jorge Jesus golcüsünü buldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Mariano Diaz için Real Madrid'e resmi teklif! Jorge Jesus golcüsünü buldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni golcü adayları arasında ilk sıradaki isim olan Real Madrid'in Dominikli futbolcusu Mariano Diaz'da gelişmeler yaşanıyor... Real Madrid'in kadrosunda düşünmediği Mariano Diaz ile yolları ayırmak için gelen tüm teklifleri kabul ettiği ve Fenerbahçe'nin de 28 yaşındaki yıldız için devrede olduğu iddia edildi.Fenerbahçe'nin yeni golcü adayları arasında ilk sıradaki isim olan Real Madrid'in Dominikli futbolcusu Mariano Diaz'da gelişmeler yaşanıyor...

Real Madrid'in kadrosunda düşünmediği Mariano Diaz ile yolları ayırmak için gelen tüm teklifleri kabul ettiği ve Fenerbahçe'nin de 28 yaşındaki yıldız için devrede olduğu iddia edildi.

Sporx'te yer alan habere göre; Mariano'nun menajeri David Aranda ile masaya oturan Fenerbahçe, oyuncudan 5 milyon euro maaş talebiyle karşılaştı. Fenerbahçe ise bu istenen ücretin ödenemeyeceğini ancak tüm başarı bonuslarıyla birlikte 4 milyon Euro'luk bir maaşın geçerli olduğu bir teklifi iletti.

Mariano ve menajeri Aranda, Fenerbahçe'nin son teklifi üzerine düşünmek için süre istedi. Fenerbahçe cephesi de bu cevap üzerine beklemeye başladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA'nın bir organizasyonuna katılmak için Madrid'e gittiğinde 28 yaşındaki santrforun menajeriyle de bir araya gelmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...