Fenerbahçe'den Hidayet Türkoğlu açıklaması

Fenerbahçe'den Hidayet Türkoğlu açıklaması

SPOR Haberleri

Mirsad Türkcan, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun Fenerbahçe Ülker'e transfer olabileceği söylentilerine açıklık getirdi.

Fenerbahçe Ülker'de, Zeljko Obradovic'in takımın başına getirilmesi sonrası basketbol şubesinde daha aktif bir rol üstlenen Mirsad Türkcan, Hidayet Türkoğlu'nun olası transferi üzerine açıklamalarda bulundu.Yurtdışı merkezli bir internet sitesine konuşan Türkcan, Orlando Magic ile yürürlükteki sözleşmesini feshetmek için görüşmeler yürüten ve sarı lacivertli takımın radarında olduğu belirtilen milli basketbolcu ile ilgili olarak şunları söyledi:"Biz zaten takımımızı tamamladık. Kadro, yalnızca Türkoğlu'nun olası durumu haricinde, kuruldu. Bu noktada O, Orlando'da hapsoldu, eğer serbest bırakılırsa, belki geri gelmek ister. O, benim arkadaşım, çok büyük bir oyuncu ama hala sözleşmesi var. alabilmemiz için birçok şeyi düzeltmemiz lazım ve bence bu kolay olmayacak. Neler olabileceğini hiç bilemezsiniz. Bununla ilgili olarak son 2 veya 3 haftadır konuşmalarımızı sürdürüyoruz. Henüz biten bir şey yok ve bu kolay değil. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...