Fenerbahçe'den Galatasaray'a penaltı desteği!

Fenerbahçe'den Galatasaray'a penaltı desteği!

SPOR Haberleri

F.Bahçe as­baş­ka­nı Pe­rek, Ri­ze ma­çın­da pe­nal­tı­sı ve­ril­me­yen G.Sa­ray'ın da ken­di­le­ri gi­bi ha­kem ha­ta­sı­na ma­ruz kal­dı­ğı­nı söy­le­di.

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Muhasip Üye Tahir Perek, gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Önceki gün oynanan ve 1-1 biten Çaykur Rize-Galatasaray maçında da Ahmet Görkem Görk'ün ceza alanı içinde eline çarpan topta hakem penaltı noktasını göstermek yerine devam kararı vermişti. O pozisyon da tıpkı Sivas-Fenerbahçe maçında Kadir Bekmezci'nin eline çarpan topta olduğu gibi çizgi hakeminin önünde olmuştu.
Perek, hatalı kararları ve Galatasaray'ın verilmeyen penaltısını yorumladı. Galatasaray'ın da kendileri gibi hatalı hakem kararına maruz kaldığını belirterek "Çizgi hakemlerinde problem var. Belki de görüyorlar ama söylemiyorlar. Bence görmemeleri mümkün değil. Maalesef ilave hakem uygulamasından beklenen sonuç alınamadı" yorumunu yaptı.
Çakır etkilenmez
Perek, geçtiğimiz hafta içinde Fenerbahçeli yöneticilerin TFF Başkanı Yıldırım Demiören'e yaptığı ziyareti de değerlendirdi. Bunun doğru bir adım olduğunu belirterek "Bir tepki göstermek lazımdı ve gösterildi. Sonucunu zaman, kişilerin tutumu ve algılama durumları gösterecek. Ama böyle bir şey yapılmalıydı" dedi. Bu görüşmenin ardından 2-0 biten Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında lehlerine 2 penaltı verilmesini ise "Bu buluşmanın Gençlerbirliği maçına yansıdığını düşünmüyorum. Penaltı pozisyonları daha önce bize verilmeyen pozisyonlar kadar net ve açık değil. Bence 2 penaltı da doğruydu. Cüneyt Çakır gibi bir hakemin etki altında kalacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
Bocalama atlatıldı
*Perek şampiyonluk yarışını şöyle değerlendirdi: "Fenerbahçe bocalama dönemini atlattı. Bocalamanın temel nedenlerinden biri, önemli futbolcuların sakat olmasıydı. Şimdi normale dönüyor. Sakatlıktan yeni çıkmış oldukları için uyum sağlamakta zorluk çekebilirler ama yavaş yavaş forma girecekler ve eski performanslarına dönecekler."
*Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek 28'inci haftadaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için de şunları söyledi: "Camiada klişeleşmiş olan 'Galatasaray'dan korkmayız. Nasıl olsa yeneriz' klişesine sığınmak istemiyorum. Ama en azından bir beraberliği rahat bir şekilde alırız diye düşünüyorum."
"El değil göğüs" savunması
Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, geçtiğimiz günlerde yaptıkları basın toplantısında MHK Başkanı Zekeriya Alp ile konuştuğunu açıklamıştı. Buna göre Alp, Sivas-Fenerbahçe maçının çizgi hakemi Murat Türker ile görüşmüştü. Türker "Topun ele değil, göğüse çarptığını gördüm" diyerek kendisini savunmuştu.
(Bugün)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...