Fenerbahçe'den forma satış rekoru! 2022-23 sezonu formaları kapış kapış gidiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den forma satış rekoru! 2022-23 sezonu formaları kapış kapış gidiyor

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli arayan lider giren ve iyi bir sezon başlangıcı yapan Fenerbahçe, sportif rekorlarına forma satışında ayak uydurdu. Fenerium yeni sezon forma lansmanının üzerinden geçen 250. günde 300 bin satış adedine ulaşıldığını duyurdu.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve oynadığı ilk 18 resmi maçı kazanan Fenerbahçe, kulüp tarihinin forma satış rekorunu kırdı.

Fenerium'dan yapılan açıklamada, "Fenerbahçe’miz büyük taraftarımızla yeni bir rekor daha kırdı! 2022-23 sezonunda lansmandan sonraki 250. günde ulaştığımız 300.000 satış adetine bu sezon 150. günde ulaştık. Büyük Fenerbahçe’mizin Büyük Taraftarına şükranlarımızla! İyi ki Fenerbahçe!" denildi.

https://twitter.com/fenerium/status/1726987924594421833

KARAGÜMRÜK HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Milli oyunculardan yoksun koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam etti. Dar alanda çift kale maçla süren antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Fenerbahçe'den forma satış rekoru! 2022-23 sezonu formaları kapış kapış gidiyor

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...