Fenerbahçe'den derbi mesaisi sürüyor

Fenerbahçe'den derbi mesaisi sürüyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli takım, pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sakatlıktan çıkan Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel antrenmanın tamamında takım çalışmasında yer aldı. A Milli Futbol Takımı ile iki maça çıkan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. İlk bölümde takımla çalışan Mehmet Topuz, antrenmanın ikinci bölümünde bireysel çalışmalarına devam etti. Egemen Korkmaz ve Moussa Sow ise özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...