Fenerbahçe'den çifte bomba

Fenerbahçe'den çifte bomba

SPOR Haberleri

Lincoln, Bruma, Emre Mor ve Thiago Çukur'dan sonra Watford'un golcüsü Joshua King ile Flamengo'dan Willian Arao da sarı lacivertli formayı giyecek. İki oyuncu da bugün imzalıyor.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe 'de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Lincoln, Bruma, Emre Mor ve Tiago Çukur'u kadrosuna katan sarı lacivertliler, hücum hattını sürpriz bir isimle güçlendirdi ve bonservisi elinde olan Joshua King'i renklerine bağladı. Kariyerini uzun süredir İngiltere'de sürdüren ve Norveç A Millî Takım forması da giyen tecrübeli golcü bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini resmen Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza atacak.

KARİYERİ DOPDOLU

Futbola Valerenga ve Manchester United altyapılarında başlayan 30 yaşındaki golcü sırasıyla Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull City, Blackburn, Bournemouth, Everton ve Watford formaları giydi. Diğer transfer bombası ise Brezilya'dan. Sarı lacivertliler, Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için  kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. 29 yaşındaki oyuncu da sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere bu akşam İstanbul’a gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...