Fenerbahçe'den anlamlı jest

Düzenleyen: / Kaynak: Skorer
Fenerbahçe'den anlamlı jest

SPOR Haberleri  / Skorer

Fenerbahçe Kulübü, maddi durumu yetersiz olduğu için poşetten forma yapan taraftar Bayram Akman'ı, Kayserispor maçında ağırladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, sosyal medyada, "Poşetten forma olmaz dediler ama ben yaptım. Fenerbahçe'ye başarılar." yazısıyla  gündem olan genç taraftar, başkan Ali Koç ve yöneticiler tarafından Spor Toto  Süper Lig'in 4. haftasında dün Ülker Stadı'nda oynanan Kayserispor müsabakasına  davet edildi.
 
Gerçekleştirilen organizasonda Bayram Akman ile sohbet eden başkan Ali  Koç'un, kendisine 99 numaralı çubuklu forma hediye ettiği, sarı-lacivertli  taraftarın ise poşet üzerine yağlı boyayla hazırladığı 99 numaralı Eljif Elmas  formasını Ali Koç'a verdiği aktarıldı. Koç'un, Bayram'ın hazırladığı formayı  odasındaki askıya astığı belirtildi.
 
Ardından Bayram Akman'ın, yöneticiler Simla Türker Bayazıt ve Metin  Şen'le birlikte Fenerbahçe Müzesi'ni gezip, Kayserispor maçını izlediği ifade  edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...