Fenerbahçe’den Altay Bayındır sürprizi! Genç kaleci geri döndü

Düzenleyen:
Fenerbahçe’den Altay Bayındır sürprizi! Genç kaleci geri döndü

SPOR Haberleri

Sakatlıklar boğuşan Fenerbahçe’den müjdeli haber geldi. Süper Lig’in 25’inci haftasında Giresunspor’la karşılaşacak olan Sarı-lacivertli ekipte kamp kadrosu belli oldu. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan kaleci Altay Bayındır kamp kadrosunda yer aldı. Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci ve Mesut Özil ise kadroda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında Giresunspor’la karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de kamp kadrosu belli oldu. Uzun zamandır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Altay Bayındır, kamp kadrosunda yer aldı. 

KAMP KADROSUNDA YER ALDI 

Cumartesi günü Giresunspor’la karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de Altay Bayındır müjdesi geldi. Kamp kadrosunda yer alan genç kaleci, sakatlığı nedeniyle en son 30 Ekim 2021'de Konyaspor'a 2-1 kaybedilen karşılaşmada forma giymişti. Omzundan sakatlanan başarılı file bekçisi, ligde tam 13 karşılaşma kaçırdı.

Fenerbahçe’den Altay Bayındır sürprizi! Genç kaleci geri döndü13 maç kaçırdı.

6 YILDIZ KADRODA YER ALMADI 

Fenerbahçe kulübü tarafından açıklanan kamp kadrosunda, kadrosunda Mesut Özil, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Filip Novak, Luiz Gustavo ve Miguel Crespo gibi isimler yer almadı.

Fenerbahçe’den Altay Bayındır sürprizi! Genç kaleci geri döndü

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...