Fenerbahçe'de yıldız savaşları

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de yıldız savaşları

SPOR Haberleri

Süper Lig sona erdi ama Van Persie-Pereira savaşı bir türlü noktalanmadı. Sivas’a adeta zorla götürülen Van Persie, buna rağmen kadroya alınmadı. İkili arasındaki gerilim yeniden tavan yaptı.

Fenerbahçe’de sezon başından beri birçok kez oyuncular ile Vitor Pereira arasında gerilim yaşandı. Portekizli’nin en çok tartışma yaşadığı isim ise Robin van Persie oldu. İkili medya üzerinden birbirlerini eleştirdi, kameralar önünde tartıştı. Zaman zaman ise gollerden sonra birbirlerine sarılarak düşman çatlattı! İnişli-çıkışlı şekilde devam eden bu ikili arasında ipler, ligin son haftasında yeniden gerildi. Van Persie, “Ağrım var” diyerek Sivasspor maçı kadrosundan affını istedi ancak Pereira deyim yerideyse öğrencisini zorla Sivas’a götürdü. Hollandalı, ağrılarının olduğu konusunda inadını sürdürünce de kadroya alınmayarak boşu boşuna Sivas yolculuğu yapmış oldu.

Yıldızlarla arası açık

Sarı-Lacivertliler’de hedef Galatasaray’ı yenip, kötü geçen sezonu kupayla kapatmak. Ancak final öncesinde takımdaki yıldızlarla Pereira arasındaki yüksek gerilim, büyük sıkıntı oluşturuyor. Başakşehir maçında oyundan alınmasına sinirlenen Simon Kjaer ile aynı karşılaşmadan sonra, “Takım olamadık” eleştirisini yapan Nani’nin de Pereira ile arası açık. Bu iki oyuncu da aynı RvP gibi, “Ağrılarımız var” diyerek Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında kadronun dışında kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...