Fenerbahçe'de yardımcı hoca aranıyor

Fenerbahçe'de yardımcı hoca aranıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi, yeni hocanın geçiş sürecini kısaltmak, hem de işini kolaylaştırmak için yerli bir antrenörü göreve getirecek.

Fenerbahçe'de teknik direktör sorununun bu hafta çözülmesi bekleniyor. Yabancı bir hocayı takımın başına getirecek olan sarı-lacivertlilerde şimdi de yardımcı antrenör arayışı başladı. Gelen yabancı teknik adamın ligi ve takımı tanımayacak olması sebebiyle yerli bir yardımcı adam getirilmesi düşünülüyor. Aragones'in görev yaptığı dönemde benzer bir sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışından erken kopmuş ve o sezon ligi son anda 4. sırada tamamlamıştı. Bu sebeple gelecek teknik adam ne kadar kariyerli olursa olsun mutlaka yanına kendisine Süper Lig ile ilgili katkı sağlayacak bir yardımcı verilmesi konusunda fikir birliği sağlandı. Böylelikle hem geçiş süreci kısalacak hem de yabancı teknik adamın işi kolaylaşacak. Fenerbahçe'de dev bir transfer bütçesi de belirlendi. Sarı-lacivertliler bütçe konusunda rakam vermekten çekinirken son yılların en geniş bütçesi ile hareket edeceklerini belirttiler. Bunun temel sebebi olarak ise takımın yaşlanması ve yapılacak revizyon gösterildi. Geçen sezonu Diego transferi ile tamamlayan, devre arası takviye yapmayan yönetim bu sezon en az 6-7 oyuncu alacak. Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...