Fenerbahçe'de Vefa Küçük için nabız yoklaması

Fenerbahçe'de Vefa Küçük için nabız yoklaması

SPOR Haberleri

'Ben artık yokum' diyen Aziz Yıldırım'ın, yerine aday olarak düşündüğü Vefa Küçük için nabız yoklaması yaptırdığı öğrenildi.

CAS kararının ardından Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Fenerbahçe Yönetimi ilginç bir çalışma başlattı. "Ben artık yokum" diyerek mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Başkan Aziz Yıldırım'ın yerine geçmesi istediği isimlerin arasında gösterilen Vefa Küçük için kongre üyelerinin fikirlerini sorduğu ortaya çıktı. Koltuğu muhaliflerine bırakmamakta kararlı olan Yıldırım'ın veliahtları olarak, Nihat Özdemir, Ali Koç, Ferit Şahenk isimleri ortada dolaşırken, 1998 yılındaki seçimde Yıldırım'a rakip olan ve 1 oy farkla kaybeden Vefa Küçük'le ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.
KOLTUĞU MUHALEFETE BIRAKMAM
Başkanlık koltuğunu Aziz Yıldırım'a kaptıran ancak yönetimi boyunca başkana verdiği destekle dikkat çeken Vefa Küçük'ün 15 yıllık bir rötarla hedefine ulaşması mümkün. Zira Aziz Yıldırım'ın talimatıyla F.Bahçe Kulübü'nden görevlilerin kongre üyelerini arayarak "Vefa Küçük'e oy vermeyi düşünür müsünüz?" şeklinde görüş aldığı belirtildi. Başkanlık için adaylığını açıklayan Sadettin Saran ve aday olması beklenen Mehmet Ali Aydınlar gibi muhaliflere koltuğu bırakmak istemeyen Aziz Yıldırım'ın desteklediği bir ismi başkan yapmak istediği biliniyor. Bu arada Yıldırım'ın Yargıtay kararına göre hareket edeceği iddialarının da arkası kesilmiyor. M.Emin ULUÇ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...