Fenerbahçe'de Twente mesaisi başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Twente mesaisi başladı

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklara başlandı.

Fenerbahçe, UEFA Konferans LigiPlay-Off Turu ilk maçında perşembe günü sahasında oynayacağı Twente maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı.

REJENERASYON ÇALIŞMASI İLE TAMAMLANDI

Dar alanda yapılan çift kale maçların ardından antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Dün akşam Samsunspor ile oynanan mücadeleye ilk 11'de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı.

KARTAL BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Sarı-lacivertlilerde, Teknik Direktör İsmail Kartal ve bir futbolcu, yarın 17.00'de tesislerde basın toplantısı düzenleyecek. Saat 19.00'da yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikası da basına açık olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...