Fenerbahçe'de 'transfer' kararı

Fenerbahçe'de 'transfer' kararı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de bu sezon zirvenin tartışmasız sahibi olan Fenerbahçe'de taraftar ara transferde orta sahaya transfer istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de taraftarlar ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapılmasını beklerken bir bölümü de transfere ihtiyacın olmadığını düşünüyor. Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası SuperFB.com'da düzenlenen ankette, sarı lacivertlilerin ara transferde en çok hangi bölgeye transfer yapması gerektiği soruldu. Binlerce taraftarın katıldığı oylamada "Orta saha" seçeneği yüzde 60.02 ile birinci sırada yer aldı. Oylamaya katılan Fenerbahçeli taraftarların yüzde 22.03'ü ise takımın Ocak ayında transfere ihtiyaç duymadığını belirtirken yüzde 10.26'lık kesim savunmanın zayıf olduğunu ve bu bölgeye transfer yapılması gerektiğini vurguladı. Taraftarlar en az "Forvet" transferi isterken takıma golcü alınmasını isteyen kesin ise sadece yüzde 3.4 oldu. Öte yandan kaleci transferi için de yüzde 4.29'luk bir oy yüzdesi yakalandı.
ORTA SAHA SORUN!
Fenerbahçe'de özellikle son KArabükspor karşılaşmasında orta sahadaki sorun dikkatlerden kaçmadı. Raul Meireles'in cezalı, Emre Belözoğlu'nun sakat, Cristian Baroni ve Salih Uçan'ın formsuz olduğu sarı lacivertlilerde orta sahanın yükünü Mehmet Topal ve Alper Potuk çekiyor. (sporx)
nbsp;Fenerbahçe'de 'transfer' kararı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...