Fenerbahçe'de 'seri' hesabı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de 'seri' hesabı

Spor Haberleri

Galatasaray mağlubiyetiyle sarsılan sarı lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus 6 maçlık hedef belirledi. Portekizli üst üste alınacak galibiyetlerle yeniden liderlik koltuğuna oturmayı planlıyor

Sezonun ilk yarısını Galatasaray’ın 4 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe zirveyi geri almanın hesaplarını yapıyor. Oyuncularıyla yaptığı toplantıda liderlik koltuğunu istediğini vurgulayan teknik direktör Jorge Jesus, “İlk yarıyı maalesef istediğimiz yerde tamamlayamadık. Bu dönemde kimse şampiyon olmuyor ama liderliği geri almak önemli. En kısa sürede ilk sıraya yerleşmeli ve sezon sonuna kadar bunu korumalıyız” dedi. Gaziantep galibiyetiyle nefes alan hoca, ikinci yarıda uzun soluklu bir seri istediğinin de altını çizdi. 

ARTIK HATA YOK

Beşiktaş derbisine kadar olan 6 maçlık süreçte puan kaybetmemeleri gerektiğini söyleyen Jorge Jesus, “Bu maçları kazanmamız hâlinde şampiyonluk mücadelesinde yolumuz açılacaktır” diye konuştu. Ümraniye deplasmanıyla başlayacak maratonda, Adana Demir,  Kayseri ve Alanya’ya misafir olacak sarı lacivertliler, Kasımpaşa ile Konya’yı ise Kadıköy’de ağırlayacak. Fenerbahçe, ilk yarıda bu periyotta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamıştı. Jesus hedefi tutturursa sarı lacivertliler 7 galibiyette sezonun en uzun kazanma serisini yakalamış olacak.

ARDA GÜLER FORMAYI KAPIYOR

Türkiye Kupası’nda yarın Çaykur Rizespor’u misafir edecek Fenerbahçe’de Jorge Jesus sahaya yedek ağırlıklı bir kadro sürecek. Arda Güler, İsmail Yüksek ve uzun süreli sakatlıktan çıkan Peres’in ilk on birde sahaya çıkması bekleniyor. Yabancı kontenjanı sebebiyle lisansı çıkarılmayan Bruma da devre arası transfer dönemi başladığı için kadroda olabilir.

CRESPO'NUN TALİBİ ÇOK

Fenerbahçe, 2021’de 1,5 milyon avroya kadrosuna kattığı Crespo’dan çok ciddi bir gelir elde edebilir. Portekizli oyuncuyu keşfeden Estoril Sportif Direktörü Pedro Alves, İspanyol basınına “Crespo Atletico Madrid, Sevilla, Portekiz’den Benfica, Porto, İngiltere’den Everton ve Wolwerhampton tarafından takip ediliyor” dedi. Fenerbahçe’nin Crespo için 15 milyon avro bonservis beklentisi var. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...