Fenerbahçe'de seçim heyecanı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fenerbahçe'de seçim heyecanı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ikinci gününde oy verme heyecanı vardı. Mevcut Başkan Ali Koç'un tek aday olarak girdiği seçimde 29 bin 9 üye oy kullanma hakkına sahip olacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün dün başlayan olağan seçimli genel kurulunda 38 sandıkta süren oy verme işlemi tamamlandı.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen kongrede saat 10.00'da başlayan oy kullanma işlemi, 17.00 itibarıyla son buldu.

Oy kullanma süresinin dolmasının ardından sandıklar, görevliler tarafından açıldı. Burada 38 sandığa atılan oylar, tek tek sayılarak tasnif edilecek.

29 BİN 9 ÜYE OY KULLANABİLECEK
Mevcut Başkan Ali Koç'un tek aday olarak girdiği seçimde 29 bin 9 üye oy kullanma hakkına sahip.

Genel kurul için belirlenen 38 sandıkta 190 görevli sabahın erken saatlerinden itibaren hazırlıklarını tamamladı.

800 üyeye bir sandık olarak ayarlanan genel kurulda Ali Koç, 21 numaralı sandıkta oy kullandı.

Fenerbahçe'de seçim heyecanı

CANER ERKİN, SEÇİMDE OY KULLANDI
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, başkanlık seçiminde oy kullanmak için Fenerbahçe Ülker Stadı'na geldi.

13 numaralı sandıkta oyunu kullanan Erkin, "Başkanımız belli olacak. İnşallah hayırlısı olur. Başkanımız uzun seneler burada olur inşallah." dedi.

Fenerbahçe'deki geleceği hakkında konulan Erkin, "Uzun zaman burada olmak istiyorum vücudum el verdiğince. İnşallah hayırlısı olur." açıklamasını yaptı.

Futbolcular olarak sahanın içinde savaştıklarını aktaran tecrübeli oyuncu, "Sahanın dışında yöneticilerimiz olsun, başkanımız olsun, taraftarımız olsun savaştılar. Savaşılacak bir şey de yoktu zaten sahada oynayıp hakkımızla kazandık. Çok güzel bir şampiyonluk aldık alnımızın teriyle. Ben sahada akıttığım teri biliyorum. Rakipler Fenerbahçe'ye karşı farklı oynuyor. Bize karşı mücadelelerini gösterdiler, biz de mücadele edip şampiyon olduk." ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'A YOĞUN İLGİ
Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda sarı-lacivertli kongre üyeleri Başkan Ali Koç'a yoğun ilgi gösterdi.

Oy kullanma işleminin ardından saha içerisinde futbolcu çıkış tüneline giden Koç, buradan yeniden çıkış yaparak kongre üyelerinin ilgisine karşılık verdi.

Üyelerle fotoğraf çektiren Ali Koç, daha önce adaylığını açıklayan ancak yeterli imzayı toplayamayan Eyüp Yeşilyurt'a oy kullanma sırasında eşlik etti.

21 numaralı sandıkta oy kullanmaya eşi Nevbahar Demirağ ile birlikte gelen Başkan Koç, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Koç, daha sonra statta bulunan kongre üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...