Fenerbahçe'de rotasyon var: Aslar sahneye

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de rotasyon var: Aslar sahneye

SPOR Haberleri

Giresunspor’u yenerek yeni bir seri başlatmak isteyen sarı lacivertlilerde Mesut, Valencia, Mert ve Rossi on bire dönüyor.

EMİN ULUÇ

Son üç resmî maçında galibiyete hasret kalan Fenerbahçe, Giresunspor’u devirerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Başakşehir maçında hayal kırıklığı yaşatan yorgunluk rotasyonundan sonra teknik patron Vitor Pereira, bugün dinlenen aslarına sarılacak. Sarı lacivertliler sahaya E. Frankfurt kadrosuyla çıkacak. İlk golü attığı karşılaşmaları kaybetmeyen Fenerbahçe, Giresun karşısında erken bir gol bulup maçı rahat koparmanın planlarını yapıyor.

SORUN HÜCUMDA

Ancak savunmadaki başarısına rağmen Fenerbahçe’nin hücum performansı çok da tat vermiyor. Geride kalan 5 maçta rakip kalelere 58 şut çeken sarı lacivertlilerin isabet sayısı 26, gol oranı yüzde 10,3’te kaldı. Yeni transferlerden henüz gol ya da asist katkısı veremezken, golcü pozisyonundaki Enner Valencia 2 defa ağları havalandırdı. Berisha ve ilk maçta sakatlanan Serdar Dursun henüz gol sevinci yaşayamadı.

 

YÜK STOPERLERDE

Fenerbahçe’de en çok forma giyen isimler Altay ve Gustavo olsa da asıl yük stoperlerin üzerinde. Serdar, Kim ve Szalai, Pereira’nın üçlü sisteminde Tissereand’ın da yokluğu sebebiyle dinlenme imkânı bulamıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...