Fenerbahçe'de orijinal stoper kalmadı! Çabuk yetiş Djiku

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de orijinal stoper kalmadı! Çabuk yetiş Djiku

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Luan Peres sezonu kapattı, Becao iki ay, Serdar Aziz iki hafta daha yok, Samet Akaydin ise UEFA listesinde değil. İsmail Kartal’ın gözü, düz koşulara başlayan Djiku’da…

Fenerbahçe’de stoper krizi yaşanıyor. Haftalardır sakatlıklarla boğuşan ve oynadığı futbol yüzünden eleştirilen sarı lacivertlilerde Konferans Ligi’ndeki Noordsjaelland maçı öncesinde orijinal stoper kalmadı. Kanarya’da Luan Peres aylar önce geçirdiği sakatlık yüzünden sezonu kapatmıştı. Takımın savunmadaki bel kemiği Becao’nun da Pendikspor maçında tendonu kopmuştu. Brezilyalı oyuncunun ancak sezonun ikinci yarısında dönmesi bekleniyor. Sol ayak bileği iç yan bağlarında yırtık tespit edilen ve ameliyat olan Serdar Aziz’in yokluğunda Samet Akaydin ile Oosterwolde savunma görevini üstlenmişti.

SAMET VE MERT LİSTE DIŞI

Samet Akaydin lig maçlarında görev yapsa da UEFA listesinde olmadığı için Noordsjaelland deplasmanında olmayacak. Samet dışında listede olmayan Mert de oynayamayacak. Böylece sarı lacivertlilerde gerçek mevkii stoper olan oyuncu kalmadı. Teknik direktör İsmail Kartal da gözünü Alexander Djiku’ya çevirdi. Millî ara sonrasında dönmesi beklenen Ganalı oyuncu, Karagümrük maçında riske edilmemişti. Dijiku ile Fred’in dünkü çalışmada yer alması Kartal’ın yüzünü güldürdü. Her iki oyuncunun da maça kadar hazır hâle gelmesi bekleniyor. 

KETENCİ’DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe’nin resmî sitesinde yönetici Ahmet Ketenci imzasıyla yeni bir bildiri yayımlandı. “Son maçta Karagümrük’ün ve buna karşılık takımımızın birer penaltısının es geçildiği tartışılmaz bir gerçektir” denilen açıklamada “Bu bir pozisyon üzerinden hakem hatalarından istifade edenler aynaya bakmadan yine sahneye çıktılar. Birlik ve beraberliğimizle bu oyunu bozacağız” ifadeleri yer aldı. 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...