Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi bir türlü çözülemiyor... Menajeri geldi başkanı bulamadı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi bir türlü çözülemiyor... Menajeri geldi başkanı bulamadı!

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Fenerbahçe ile Mesut Özil'in durumunu görüşmek için önceki gün İstanbul'a geldi ancak Ali Koç'u bulamadı!

Fenerbahçe'nin sönük yıldızı Mesut Özil'in takımdaki geleceği hala belirsizliğini koruyor. Kısa süre önce kadro dışı bırakılan 34 yaşındaki futbolcunun menajeri başkan Ali Koç ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi ancak muhatap bulamadı...

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre; Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Fenerbahçe ile Mesut Özil'in durumunu görüşmek için önceki gün İstanbul'a geldi. Ali Koç yurt dışında olduğu için Özil durumu ilerleyen günlerde bir kez daha görüşülecek. Özil'in temsilcisi Ali Koç ile birebir görüşmek istiyor. Özil'in temsilcisi Erkut Söğüt dün Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Başkan olmadığı için net karar ileri tarihe kaldı.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Teknik direktör İsmail Kartal'ın kadro tercihlerine karışan ve az süre aldığı için hocayla tartışan Mesut Özil, 20 Mart'taki Konyaspor maçının ardından Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Özil'in Kartal'a küfrettiği iddiaları, kadro dışı kararının en güçlü gerekçesi olarak görülüyor. 

Fenerbahçe'ye geçen sezon devre arasında "yüzyılın transferi" denilerek Arsenal'den transfer edilen Mesut Özil, 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Halen 2024'e kadar kontratı bulunan tecrübeli ismin ABD takımlarıyla temas halinde olduğu iddiaları güncelliini koruyor.

Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi bir türlü çözülemiyor... Menajeri geldi başkanı bulamadı!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...