Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş on biri zorluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş on biri zorluyor

Spor Haberleri

Dizindeki sıkıntı geçen orta saha oyuncusu zengin kadro yapısı içerisinde kendine yer bulabilmek için ekstra çalışmalar yapıyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Kanarya’da teknik direktör Jorge Jesus’un forma adaletine herkes güveniyor. Hak edenin sahada olduğu fikri hakim. Geride kalan bölümde ise gerek sakatlığı gerekse tam hazır olmaması sebebiyle yeterince süre alamayan bir isim var. O da Mert Hakan Yandaş. Dizindeki problem sebebiyle 1 ay takımdan uzak kalan ve 10 maç kaçıran Mert Hakan yeni yeni kendine geliyor. 

'KALICI' OLMAK İSTİYOR

Bu sezon 8 maçta süre alan ve sadece Rennes mücadelesine on bir çıkan Yandaş, 1 gol ve 1 asistle skora katkı sağlamıştı. Üç kulvarda mücadele verecek olan sarı lacivertlilerde Jorge Jesus, rakibe ve maçın önemine göre eldekilerin hepsini kullanmak istiyor. Bu yüzden de çok sık rotasyona gitmesi bekleniyor. Mert Hakan Yandaş ise ekstra çalışmalar yapıp ‘kalıcı’ olmak niyetinde.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...