Fenerbahçe'de Marcelo gelişmesi... Real Madrid'den ayrılmıştı, Roberto Carlos gibi geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe'de Marcelo gelişmesi... Real Madrid'den ayrılmıştı, Roberto Carlos gibi geliyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Real Madrid'de geçen 15 sezonun ardından UEFA Şampiyonlar Ligi zaferiyle İspanyol devine veda eden Marcelo, Fenerbahçe'nin kıskacında... 34 yaşındaki Brezilyalı sol bek, tıpkı Roberto Carlos gibi Sarı-Lacivertli formayı giyebilir. Jorge Jesus'un kadroda görmek istediği yıldız ismin Fenerbahçe'ye transferi Brezilya basınında haber olmaya devam ediyor.

Marcelo Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Sarı-Lacivertliler'de sol bek sorununa kesin çözüm arayan yönetim, yeni teknik direktör Jorge Jesus'un onayı doğrultusunda Marcelo için girişimlere başlamıştı. Real Madrid'de geçen 15 sezonun ardından UEFA Şampiyonlar Ligi zaferiyle İspanyol devine veda eden Brezilyalı futbolcu için ilk temas kuruldu.

FENERBAHÇE'NİN YENİ ROBERTO CARLOS'U

Dünyaca ünlü sol bekin gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğine ilişkin Brezilya basınından önemli bir iddia geldi. Habere göre; Marcelo ya Fluminense formasıyla ülkesine ve yetiştiği takıma geri dönecek ya da Fenerbahçe'yle 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Hatırlanacağı gibi, Real Madrid'in bir diğer efsane sol beki Roberto Carlos, Madrid ekibine veda ettikten sonra 2.5 sezon Fenerbahçe forması giymişti. 

Fenerbahçe'de Marcelo gelişmesi... Real Madrid'den ayrılmıştı, Roberto Carlos gibi geliyor

TRABZONSPOR'A PAHALI GELDİ

Marcelo'nun ismi kısa süre önce Trabzonspor'la da anılıyordu. Ancak sambacının maliyeti Süper Lig şampiyonunu aştı. Fenerbahçe ise hedeflediği oyuncu satışlarına güvenerek Marcelo transferine girmiş durumda... 8 yıldır şampiyon olamayan Sarı-Lacivertliler'de taraftarın gönlünü almak isteyen Ali Koç yönetimi dünya yıldızı getirmek istiyor.

Fluminense'nin yanı sıra ABD'den talipleri olan Marcelo'nun Avrupa'da kalmak istemesi transferde Fenerbahçe'yi öne çıkarıyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...