Fenerbahçe'de Mahmut Uslu sürprizi!

Fenerbahçe'de Mahmut Uslu sürprizi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Yargıtay'ın Aziz Yıldırım'ın cezasını onamasından sonra gözler başkanlık koltuğuna çevrildi.

Aziz Yıldırım'ın alacağı tebligat ile Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 45 gün içinde olağanüstü kongre ile yapılacak.
Sarı-lacivertli kulüpte başkanlık için adı ön plana çıkan ve bu konuda gönüllü olduğu da öğrenilen isimlerin başında Mahmut Uslu geliyor. Uslu'nun son dönemde aktif olması ve yaptığı açıklamalar ile birlikte hükümet kanadından da destek aldığı iddia ediliyor.
BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ
Fenerbahçe'de 2.5 yıl aradan sonra yöneticiliğe geri dönen ve basın sözcüsü olarak göreve başlayan Mahmut Uslu'nun geçtiğimiz aylarda Rıdvan Dilmen ile birlikte başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe'deki ofisinde yaptığı görüşmenin içinde bu konu da yer aldığı öne sürüldü. Uslu'nun Fenerbahçe taraftarlarını son dönemde tatmin eden açıklamaları ve sert tavrı ile birlikte Aziz Yıldırım'ın cezasının ardından başbakan için yaptığı olumlu açıklamalar dikkat çekiyor. Taraftarlar Mahmut Uslu'nun açıklamalarından fazlasıyla etkilendi. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve yöneticilerin ise ilk tercihi ise Mithat Yenigün. Mahmut Uslu'nun bu derece ön plana çıkması ve başkanlık için bu kadar istekli olmasının sıkıntı oluşturduğu belirtiliyor. superFB.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...