Fenerbahçe'de kaptanlar moral yükseltiyor

Fenerbahçe'de kaptanlar moral yükseltiyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal, takımı mental açıdan toparlamak adına yeni uygulamalar başlattı.

İki oyuncunun talepleri doğrultusunda Samandıra'da kahvaltı ve öğlen yemeklerini birlikte yeme zorunluluğu getirildi. Volkan ve Mehmet'in idmanlarda yaptıkları şakalar ve topla oynanan oyunlardaki iddialaşmalarıyla takım arkadaşlarının moralini yükseltmeye çalıştıkları belirtildi.

BAŞKANA TUR SÖZÜ VERDİLER
Yabancı oyuncular için de Afrika Kupası'ndan dönen Moussa Sow devreye girdi. Senegalli golcünün takıma dönüşünün özellikle yabancı futbolcuları olumlu etkilediği ifade edildi. Bu arada futbolcuların, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere, "Kayseri yenilgiyle sizi ve taraftarımızı üzdük. Beşiktaş'ı mağlup edip hem kupada tur atlamak hem de kendimizi affettirmek istiyoruz" diyerek galibiyet sözü verdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...