Fenerbahçe'de kafalar karışık: Jesus'un yerine hoca aranıyor

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de kafalar karışık: Jesus'un yerine hoca aranıyor

SPOR Haberleri

Listede ikisi Türk, beş isim var. Taraftarlar adı geçen Abdullah Avcı’yı istemiyor, Sergen Yalçın ise yeşil ışık yakıyor. Lucescu, Montella ve Löw düşündürüyor

Ali Koç döneminde her sezonu yeni bir hocayla başlayan Fenerbahçe, şimdi Jorge Jesus’un yerine yeni bir teknik direktör arıyor. Portekizli çalıştırıcının takımı kupa şampiyonu yapıp gitmesinden sonra sarı lacivertlilerde şu ana kadar beş isim gündeme geldi. Ali Koç, şampiyon yapacak bir isme takımı emanet etmek istiyor ancak ortada dolaşan isimler daha önce de gündeme gelenlerin dışına çıkmıyor. Listede ikisi Türk; Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı, üçü de yabancı; Joachim Löw, Mircea Lucescu ve Vincenzo Montella var.

MONTELLA BEKLEMEDE

Taraftarlar, Fenerbahçe ile kavgalı eski Trabzonsporlu yöneticilerle yemekte buluşan Abdullah Avcı’yı istemiyor. Başkan Koç, geçen sezon Lucescu kabul etmeyince, Jesus’u getirmişti. Rumen hoca yine gündemde ancak 77 yaşına gelen Lucescu da istenmiyor. Beşiktaş’ı şampiyon yapan Sergen Yalçın, “Teklif gelirse konuşuruz” diyerek kapı aralarken, iki yıldır takım çalıştırmayan Löw’e de şüpheyle bakılıyor. En güçlü aday ise Adana Demirspor’u Avrupa kupalarına taşıyan Vincenzo Montella. İtalyan teknik adamla bir görüşme yapılması bekleniyor. 

BİR GÜN DÖNECEKSİN

Fenerbahçe’yi kupa şampiyonu yaptıktan sonra görevinden ayrılan Jorge Jesus, Portekiz basınına konuştu. 68 yaşındaki teknik adam verdiği röportajda, “Harika bir ülkede, harika bir şehirdeydim. Bana değer veren bir kulüpten ayrıldım. Fenerbahçe’yi asla unutmayacağım. Başkan Ali Koç bana ‘Bir gün geri döneceksin’ dedi. Fenerbahçe’yken birkaç teklif aldım ama hiçbiri Brezilya’dan değildi. Haziran sonuna kadar neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...