Fenerbahçe'de ilk ayrılık kesinleşti: Milli golcü 20 milyon euro kazandıracak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de ilk ayrılık kesinleşti: Milli golcü 20 milyon euro kazandıracak

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sezon başı Jorge Jesus tarafından gözden çıkarılan ve daha sonra Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiralanan Mergim Berisha'nın opsiyon maddesi devreye giriyor. Alman milli golcüden elde edilecek bonservis belli oldu.

Sezon başı Fenerbahçe'den Bundesliga ekibi Augsburg'a kiralanan Mergim Berisha, gösterdiği performansla sınıfı geçti. Bild'in haberine göre; Alman Milli Takımı'na kadar yükselen 24 yaşındaki yıldızın bonservisi 4 milyon euro karşılığında Augsburg tarafından alındı. 

Fenerbahçe'de ilk ayrılık kesinleşti: Milli golcü 20 milyon euro kazandıracak

AUGSBURG BERİSHA İÇİN 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Almanya'da çıkan haberlere göre Berisha için Fenerbahçe'ye 4 milyon euro ödedeyen Augsburg'un yeni sezonda genç yıldızı en az 20 milyon euro bedelle satması bekleniyor. Bundesliga'da bu sezon 24 maçta 10 gol ve 4 asist katkısında bulunan Berisha, başarılı performansıyla Almanya Milli Takımı'na ilk kez çağrıldı.

Daha önce alt yaş gruplarında giydiği formayı bu kez A Takım'da ilk kez giyen Berisha, Mart aylarında oynanan Belçika ve Peru maçlarında toplam 30 dakika süre bulmuştu.

Geçen sezon Avusturya ekiplerinden Salzburg'dan Berisha'yı 5 milyon euro karşılığında transfer eden Fenerbahçe, oyuncudan beklediği katkıyı alamdığı gerekçesiyle kiralık göndermişti.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...