Fenerbahçe'de iki isim kulübe çağrıldı!

Fenerbahçe'de iki isim kulübe çağrıldı!

SPOR Haberleri

Sarı Lacivertli yönetim resmi karar için bugün bir kez daha toplanma kararı aldı. Yıldırım'ın Kartal ve Kuyt'u kulübe çağrıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için yardımcı antrenör İsmail Kartal'ın adaylığı giderek güçlendi. Yeni teknik direktörün konuşulacağı kritik toplantı başladı. Dün başkan Aziz Yıldırım önderliğinde toplanan yönetim kurulunun ardından resmi bir açıklama yapılmazken, resmi karar için bugün bir kez daha toplanma kararı almıştı.
NTV Spor'un haberine göre; Yaklaşık 3.5 saat süren ilk toplantıdan yansıyan bilgiler ise İsmail Kartal'ın teknik direktörlük görevine getirilmesi fikrinin giderek güçlendiği yönünde. Uzun süredir sarı-lacivertli takımın teknik ekibinde yer alan ve futbolcuları ile ilişkileri oldukça iyi olan Kartal'ın teknik patronluk görevine getirileceği haberi gün içinde netleşecek. Başkan Aziz Yıldırım'ın, takım kaptanları aracılığıyla da futbolcular tarafından güvenoyu verilen İsmail Kartal'a bu görevi teslim etmeye sıcak baktığı öğrenilirken üstü üste 2. kez yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu kararın resmileşmesi bekleniyor. Bazı yöneticilerin İsmail Kartal'ın Fenerbahçe teknik direktörlük koltuğunda baskı sorunu yaşayacağını düşünmeleri ve deneyimli bir çalıştırıcı ile yola devam edilmesi şeklinde görüş bildirmeleri ise Kartal'ın Fenerbahçe teknik patronluğu konusundaki tek soru işareti olarak gözüküyor. Yönetim kurulunda İsmail Kartal'ın ardından düşünülen isimler ise tecrübeleri ile ön plana çıkıyor. Aykut Kocaman, Mustafa Denizli ve Arthur Zico ile birlikte Roberto Carlos, İsmail Kartal planının alternatif olarak ismi geçen teknik adamlar.


KUYT SÜRPRİZİ!
Fanatik'in haberine göre; Önceki gün takım ve yöneticilerle toplanan Başkan Aziz Yıldırım'ın, yardımcı antrenör İsmail Kartal ve Dirk Kuyt'u kulübe çağırdığı öğrenildi. Yıldırım'ın teknik direktörlük görevini İsmail Kartal'a vereceği, Kuyt'ın ise tecrübesi ve liderliğiyle Kartal'a takım içinde yardımcı olmasını isteyeceği belirtildi. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...