Fenerbahçe'de İbanez sürprizi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de İbanez sürprizi
SPOR Haberleri

Kanarya, Beşiktaş’ın da listesinde olan 27 yaşındaki Arjantinli için teklifte bulundu

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Sivasspor’dan Aatif ile anlaşan, Liverpool’dan Skrtel için söz kesen ve savunmaya yeni takviyeler peşinde olan sarı-lacivertliler, yeni Caner’i Kızılyıldız’dan buldu: Luis İbanez. 2018’e kadar mukavelesi bulunan ve 2.5 milyon avro bonservis bedeli istenen 27 yaşındaki sol bek için Kanarya’nın önerisi 1.5 milyon avro… Sırp basını kariyerine Boca Juniors altyapısında başlayan D.Zagreb ve Racing Club’ün ardından Kızılyıldız’a geçen İbanez için Fenerbahçe’nin çok ciddi olduğunu yazdı. 
Öncelik Hasan Ali Yıldırım
Kızılyıldız formasıyla geçtiğimiz sezon 33 resmi maçta 10 gol, 15 asistlik performans sergileyen Ibanez de sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak bakıyor. Caner Erkin’in ayrılığı sonrası Fenerbahçe’de teknik diretör Vitor Pereira’nın sol bekle ilgili birinci önceliği Hasan Ali Kaldırım… Transferde ekonomik planlar yapan yönetim bu bölgeye yüksek maliyetli bir isim düşünmüyor. O nedenle de Ibanez tarzı maliyeti düşük oyuncular daha ön planda tutuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...