Fenerbahçe'de gözler kaleye çevrildi

Fenerbahçe'de gözler kaleye çevrildi
SPOR Haberleri

Akhisar maçında hücum hattında rotasyon yapmaya hazırlanan İsmail Kartal'ı kalede de zorlu bir tercih bekliyor.

Volkan'ın cezalı olduğu süreçte kaleyi devralan ve 3 maçta hatasız bir performans sergileyen Mert Günok, Kartal'ı kararsız bırakmış durumda. Fenerbahçe taraftarlarına göre Volkan, görev yaptığı süreçte Süper Lig'in en başarılı kalecisi olan Mert'in arkasında yedek beklemeli. Ancak son söz tabii ki Kartal'ın olacak.

Golcülere özel ders
- Fenerbahçe'de teknik heyet geçen sezon rakip kaleleri gol yağmuruna tutan Sow, Emenike, Kuyt ve Webo dörtlüsüne özel çalışmalar yaptırıyor. Geride kalan 3 haftada Fenerbahçe 4 gol atarken, siyahi yıldızların 1'er kez ağları havalandırması, Kuyt'ın henüz golle tanışamaması üzerine İsmail Kartal, özel idman programını devreye soktu.

Selçuk'a düğün sözü
- Başkan Aziz Yıldırım, müzmin bekârlardan Selçuk Şahin'i evlendirmek üzere kolları sıvadı. Tecrübeli oyuncuya, "Biran önce evlen" diyen Yıldırım, "Eğer 1 yıl içinde nikâh masasına oturursan düğününü ben yapacağım" sözü verdi. Başkan "Ama 1 seneyi aşarsan karışmam" diyerek zaman sınırı koymaktan da geri kalmadı.

Gönül: Trabzon iyi olacak
- Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül, "Şampiyonluk yarışını Anadolu takımları belirler. Futbol gittikçe zorlaşıyor. Ayrıca Galatasaray 4. yıldızı takmak istiyor. Beşiktaş bu sene çok daha iyi, Trabzonspor da iki ay sonra daha iyi olacaktır" açıklaması yaptı. Gönül, bu seneki formaları çok beğendiğini de sözlerine ekledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...