Fenerbahçe'de 'Gezi' iptali

Fenerbahçe'de 'Gezi' iptali

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin ardından yapmayı planladığı basın toplantısını, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar sebebiyle iptal etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin ardından yapmayı planladığı basın toplantısını iptal etti. UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilme sürecinin ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, Disiplin Kurulu'na sevk edilme kararının yanlış olduğunu belirten ve karar için Yargıtay'ın beklenmesi gerektiğini duyuran Fenerbahçe Spor Kulübü, daha sonra bir açıklama daha yaparak 17 Haziran Pazartesi saat 14:00'te basın toplantısı düzenleneceğini duyurmuştu. Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayların ardından hem camianın hem de ülkenin içerisinde bulunduğu durumu göz önüne alan başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, camianın önde gelen isimleriyle yaptığı fikir alışverişinin ardından toplantıyı yapmama kararı aldı.(star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...