Fenerbahçe'de geçmiş döneme ait borçlar kapatıldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de geçmiş döneme ait borçlar kapatıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü, internet adresinden yaptığı açıklama ile geçmiş döneme ait futbolcuların tüm borçlarının ödendiği ifade edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, internet adresinden yaptığı açıklama ile geçmiş döneme ait futbolcuların tüm borçlarının ödendiği ifade edildi. Fenerbahçe Kulübü, şu an itibariyle hiçbir futbolcusuna vadesi geçmiş borcu bulunmadığını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

İşte Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklama:

Basın ve kamuoyunda bugün ortaya çıkan bazı haberler üzerine, bir açıklama yapma ve bazı düzeltmeler gerçekleştirme ihtiyacımız doğmuştur.

Yönetimimiz, 3 Haziran 2018 tarihinde, seçimli olağan genel kurulumuz ile göreve geldiği gün, kulübümüzün futbolcularımıza vadesi geçmiş 15.2 milyon Euro (81.611.964 TL) tutarında borcu bulunmaktaydı.

Yaptığımız incelemeler sonucunda, bu borçların ağırlıklı olarak 2018 yılının Mart ayından itibaren oluşmaya başladığı tespit edilmiştir.

Yönetimimiz göreve başladıktan sonra, kulübümüzün futbolcularımıza olan vadesi geçmiş tüm borçları ödenmiştir.

Şu an itibariyle, kulübümüzün hiçbir futbolcumuza vadesi geçmiş borcu bulunmamaktadır.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...